Hoe kunnen we helpen?
< Terug
U bent hier:
Afdrukken

SmartBase

Je laser makkelijk uitlijnen met de LEVELFIX SmartBase

Eén van de unieke LEVELFIX accessoires is de SmartBase. Deze handige positioneringsvoet wordt geleverd bij een aantal types lijnlasers, zoals de CCL260G en CCL460G.

Handige aanslagnokken voor tegel- en regelwerk

Dankzij de handige functies van de Smartbase wordt tegel- en regelwerk kinderspel. Zo heeft de voet aanslagnokken. Dit zijn een soort uitklapbare pootjes die over de rand van een tegel vallen. Hierdoor is  de laser nauwkeurig te positioneren en is uitlijnen of het uitzetten van een haakse hoek bij tegelwerk zo gebeurd. Als de nokken zijn ingeklapt, zijn ze te gebruiken als aanslagnokken voor bijvoorbeeld het plaatsen van profielen en regelwerk.

De LEVELFIX 260G met SmartBase

Het referentiepunt altijd op de juiste plek

Een andere unieke functie van de Smartbase is het draaimechanisme in de voet. Door dit mechanisme blijft het referentiepunt – het punt waar de verticale lijnen elkaar op de vloer kruisen – op dezelfde plek wanneer je de laser instelt.

Snel schakelen met het Smartfix-systeem

De Smartbase heeft een Smartfix-systeem. Hierdoor is de laser makkelijk en snel te monteren op de Smartbase, een statief of wandhouder.

Wil je meer weten over de LEVELFIX lasers en specificaties? Vraag dan gratis onze brochure aan voor een handig overzicht.

Welke laser kopen

Inhoudsopgave
Scroll naar boven