wp-11

LEVELFIX™ Smart Precision Tools

Innovatief, nauwkeurig, duurzaam en 4 jaar garantie

LEVELFIX is een een innovatieve producent van meetinstrumenten met roots in Nederland. Gedreven door een passie voor mooie producten, 25 jaar ervaring, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en hoogwaardige componenten voldoen de LEVELFIX instrumenten aan alle hoge eisen die de professionele gebruiker heeft; nauwkeurig, duurzaam en betrouwbaar.

De lasers staan bekend om de robuustheid, innovativiteit, hoge nauwkeurigheid en 4 jaar garantie. U mag er zeker van zijn, met een LEVELFIX heeft u kwaliteit in handen.

Levelfix: kwaliteit waar professionals op kunnen bouwen

Lasers en instrumenten

Wij zijn continue bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze producten maar ook met het zoeken naar oplossingen voor de toekomst. Op dit moment produceren we kruis- en lijnlasers, 3x360° 3D conelasers, roterende bouwlasers, afstandmeters, waterpassen, theodolieten, statieven en accessoires.

Naast mooie, nieuwe en innovatieve producten denken we ook graag na over de toekomst met voorbeelden als point cloud, laser scanning en smart positioning tools.

levelfixccl260g
Surveyors at work with digger as background.

Let's work together

NEXT generation instrumenten
Onze professionele laserproducten zijn ontworpen met gebruiksgemak, nauwkeurigheid en duurzaamheid in gedachten.

Alle LEVELFIX-producten zijn gebouwd volgens de hoogste normen en worden geleverd met een toonaangevende garantie van 4 jaar voor volledige zekerheid.

Nieuw van LEVELFIX: SmartConnect Technology

SmartConnect Technologie geeft de gebruiker direct toegang tot antidiefstalbeveiliging, afstandsbediening via mobiel apparaat, schokmeldingen, batterijvermogenindicator en nog veel meer.

connectov1
Scroll naar boven